Alkopie

Van Cromphoutstraat 25
9230 Wetteren

Al 25 jaar gecombineerde ervaring en expertise.


Beste klant,


Na 28 jaar hebben wij,

met spijt in het hart,

de winkel gesloten.


Wij danken onze klanten

voor het jarenlange vertrouwen 

dat U ons geschonken heeft.


Dank voor Uw begrip,

Ann Leys


Een totaalpakket aan diensten !!!

Kopiëren


Alkopie levert perfecte kopieën en afwerkingen. Zwart/wit of (digitale) kleurenkopieën.

Kleurenkopieën en/of -prints bieden een oplossing voor alle oplagen die te klein zijn om te drukken en te omvangrijk voor de bureauprinter... De huidige generatie kleurencopiers waarover Alkopie beschikt, moeten in vele gevallen nauwelijks onderdoen voor het klassieke vierkleurendrukwerk. Voor elke klus de juiste apparatuur!

Voor grotere partijen kunnen passende afspraken gemaakt worden. Wij kunnen ook A2, A1 en zelfs A0 voor u laten maken.

Papier


Naast ons standaard papier (80 grams) kunt u ook kopiëren op zwaarder/steviger papier tot 250 gram.

De prijs voor het witte papier wijzigt nogal eens. Vraagt onze medewerkers naar de altijd scherpste prijs van het moment.

Kopiëren op gekleurd papier is ook mogelijk.

Tevens kunt u losse vellen kopen.

Speciaal papier. Voor officiële uitnodigingen, een speciale brief of bv. visitekaartjes hebben wij extra mooi papier. In naturel, gematteerd of glossy (erg mooi voor oude foto's).

Afwerking


Uw kopieeropdrachten kunt u op verschillende manieren afwerken.

Brochures, presentaties, verenigingsboekjes enz. zien er professioneel uit.

We hebben de volgende mogelijkheden die u natuurlijk ook kunt combineren.


Lamineren/plastificeren

Perfecte presentatiemogelijkheid en langere levensduur (menu-, lidmaatschapskaarten, enz.)

Gaten boren

Voor 2- of 4-ringsgaten kunt u ook bij ons terecht. Op verzoek en tegen een kleine vergoeding vullen wij ook uw mappen/ordners eventueel met en zonder tabbladen.

Snijden

A4 of A3 is geen verplichting. U wilt het vierkant of nog anders?

Inbinden

Inbinden is een risicovol en tijdrovend klusje. Wij beschikken over de beste machines en de meeste ervaring. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Plastic ringband (zwart, wit en enkele kleuren. In verschillende omvangen).

Ring Wire (metalen ringwerk maakt uw boekje chique. Zwart en wit en metaalkleuring. In verschillende omvangen).

Thermisch Inbinden (d.m.v. verhitting lijmen we uw werk in de rug. Met een lijmrug in de kleur van uw keuze is het helemaal af). 

Ambachtelijk handlijmen (nog mooier en heel goed vast. U heeft wat geduld nodig maar het resultaat mag er zijn). 

Kaften (een plastic transparante of gekleurde kaft beschermd uw boekje optimaal).

Vouwen en nieten


Houdt uw boekwerkje hanteerbaar. Wij vouwen en nieten ieder formaat tot A3. De speciale machine perst, vouwt en snijdt de randjes schoon. Het resultaat is een professioneel en verzorgd boekje.

DTP

(Desk Top Publishing)


Wij verzorgen ook uw visite-, trouw-, feest-, en geboortekaartjes, folders enz. In kleur en zwart/wit.

Grafische vormgeving


Volgens uw huisstijl vormgeven van grafische producten, zoals folders, brochures, kaarten, formulieren, omslagen, periodieke uitgaven, affiches en logo's. Grafisch ontwerpen en vormgeven van drukwerk.

Digitaal printen


Wij printen alles voor u uit op papier of overheadsheets vanuit diverse softwareprogramma's. Op papier geleverde originelen worden gekopieerd met digitale afdrukkwaliteit. Digitale bestanden worden rechtstreeks geprint op lasercopiers, zowel zwart-wit als fullcolour. Te reproduceren documenten kunnen zowel via het internet als via cd-rom, diskette of andere digitale gegevensdragers worden aangeleverd.


Afbeeldingen & fonts

Wij kunnen overweg met de meeste gangbare software pakketten. Hierbij moeten echter wel de gebruikte lettertypes en afbeeldingen meegeleverd worden. Dit om onaangename verassingen in de afdrukken te voorkomen. Uitzondering op deze regel zijn PDF bestanden waarbij de gebruikte afbeeldingen en fonts automatisch ingevoegd worden in het bestand.

Marges

leder kopieer- en printsysteem heeft een marge aan de randen van het afdrukmateriaal. Zo ook onze printers. Zonder deze marges zou een afdruk apparaat zichzelf vervuilen omdat toner en inkt over de rand van het materiaal komen. Houdt voor de zekerheid een marge aan van 4mm aan alle kanten van het document. Wanneer u toch aflopend (tot aan de rand) wilt printen moet er geprint worden op groter materiaal (een aflopende A4 afdruk wordt geprint op A3 papier) dat kunnen wij vervolgens bijsnijden tot precies het gewenste formaat met onze elektrische snijmachines.

Resolutie

Wanneer u afbeeldingen gebruikt verkrijgt u het mooiste resultaat met afbeeldingen van 200dpi in de afdruk. ln de afdruk wil het volgende zeggen: Wanneer de afbeelding zelf een resolutie heeft van 200dpi maar in het document 200% vergroot wordt, neemt de uiteindelijke resolutie in de afdruk af tot 100dpi. Wanneer de afbeeldingen van lagere resolutie zijn worden de afdrukken snel kartelig en blokkerig. Afbeeldingen van hogere resolutie resulteren slechts in een hogere belasting van ons printsysteem. Van een kwaliteitsverbetering is hier nauwelijks nog sprake.

Scannen


Scannen van grote volumes papieren originelen naar cd: perfect mogelijk (tot 85 scans per minuut, losse A4-vellen)! Omvangrijke dossiers en kilo's papier kunnen snel worden gearchiveerd op cd.

Textiel en gadgets bedrukken


U bent op zoek naar een leuk cadeau? Bij ons kunt u T-shirts, mousepads, schorten en tassen laten bedrukken. Met een toepasselijke foto (gewoon of digitaal) maken wij in een handomdraai voor u een persoonlijk cadeau.

Bedrijvenservices


Intern beschikken de meeste ondernemingen doorgaans over één of meerdere fotokopieerapparaten die ter ondersteuning van de administratieve verrichtingen worden aangewend. Veelal zijn die berekend op de administratieve behoeften.
Voor specifieke reproductieopdrachten (bvb. grotere oplages, veel kleurgebruik, enz...) blijft de interventie van een dienstverlener als Alkopie aangewezen.


Van zodra het om grote volumes gaat, liggen de prijzen van gespecialiseerde kopie- en printshops immers gunstiger.
Meer en meer verzorgen medewerkers in bedrijfsomgeving binnenshuis print- en kopieopdrachten op machines die daarvoor niet geschikt zijn. Talloos zijn de bedrijven, ook KMO's, waar reproductieopdrachten in kleur van een 200-tot een 300-tal documenten op een kleine bureauprinter worden gerealiseerd.


Niemand staat stil bij het feit dat daarbij een klein fortuin aan toner of inktcartridges wordt gespendeerd. Vaak gaat men ook voorbij aan het feit dat werknemers worden geïmmobiliseerd en hun gewone dagtaken niet kunnen vervullen indien ze worden belast met een belangrijke reproductieopdracht, Men boet met andere woorden in op de reguliere productiviteit, wat het kostenplaatje andermaal negatief beïnvloedt.


Veel bedrijven vinden hun weg naar Alkopie.

De meesten van hen zijn al jaren trouwe klant. Door een goede prijs kwaliteitverhouding kunnen wij deze bedrijven met plezier aan ons binden.

Maar ook voor de snelheid en de persoonlijke aandacht hebben deze organisaties gekozen voor Alkopie.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en afspraken zoals kopieercontracten die wij met u kunnen maken?

Neem dan gerust contact op met ons.


Wij hebben ook een afhaal- en leverservice.

Uw werk kan in onze regio dus niet gauw te ver zijn!

Tijdens de maanden mei en juni (thesissentijd) is er een langere wachttijd voor bedrukkingen van T-shirts en gadgets, uitnodigingen, boekjes, etc ...


WIJ DANKEN U VOOR UW BEGRIP.

Scannen, kopiëren, digitaal printen, ...

Afhaal- en leverservice.